luni 26 februarie 2024

Mircea Geoană nu are vreo șansă la prezidențiale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Senatorul PSD Robert Cazanciuc afirmă că Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO,”este prezent în spaţiul mioritic mai mult decât ne-am fi aşteptat”

Cazanciuc exprimă opinia că un candidat independent nu ar putea câștiga alegerile prezidențiale.

În cadrul emisiunii „Insider politic” de la Prima TV, difuzată sâmbătă, senatorul PSD Robert Cazanciuc a fost întrebat dacă consideră că Mircea Geoană ar putea să devină un președinte care să depășească jocurile politice locale în județul Dâmbovița.

”Mircea Geoană a plecat tot de pe Dâmboviţa. E adevărat că are o carieră destul de importantă, e cel mai înalt român cu funcţie. E extrem de respectat, am vorbit cu partenerii din afara ţării şi îmi povesteau că, la reuniunile unde e şi Mircea Geoană prezent, lumea îl admiră, ştie despre cine este vorba, e din acel film. Ce o să fie până la preşedintele României e cale lungă. Eu cred că un independent nu poate să câştige alegerile în România pentru că ai nevoie de sprijinul unui partid pentru a fi propulsat, pentru a sprijini un set de valori. Mircea Geoană poate să sprijine un set de valori, dar a mai avut această ocazie”, a spus senatorul PSD.

Robert Cazanciuc a evidențiat că, în calitate de oficial NATO, Mircea Geoană are o prezență în România”mai mult decât ne-am fi aşteptat”.

”Nu ştiu dacă o să se hotărască să candideze, aşa pare. Nu l-am auzit spunând foarte clar că vrea să candideze. Este prezent mai mult decât ne-am fi aşteptat de la Secretarul General Adjunct al NATO în spaţiul mioritic. Şi atunci evident că oamenii îşi pun întrebări. Dar până la prezidenţiale, noi avem europarlamentarele, deci până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii. Europarlamentarele vor da trendul şi vom înţelege mult mai bine ce vor românii. Vrem să mergem în continuare cu Europa sau cădem într-o zonă de extremă pe care n-o dorim”, a concluzionat Cazanciuc.
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat vineri, la Europa FM, despre o candidatură la prezidenţialele din 2024, că va lua o decizie după ce termină mandatul la NATO, care este până în octombrie 2024.
”Mă opreşte lumea pe stradă şi mă întreabă dacă o să candidez şi le spun sincer că nu ştiu, am o treabă de făcut. După ce termin acolo mai discutăm şi vedem ce facem”, a spus el.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro