miercuri 28 februarie 2024

Mircea Geoană Nu Exclude O Candidatură la Prezidențiale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a comunicat vineri, 15 septembrie, că momentan nu este în măsură să ofere o declarație definitivă cu privire la intenția sa de a candida la președinție în anul următor.

„Am un job de făcut la NATO până în ultima secundă a mandatului meu şi voi servi această organizaţie care este atât de dragă şi care mi-a oferit atât de mult până în ultimul minut, iar când voi termina mandatul meu la NATO şi acest lucru, evident, îl discut cu secretarul general Stoltenberg de o manieră extrem de colegială, ca o echipă ce suntem, voi lua decizii cu privire la viitor. Viitorul sună bine şi, indiferent de decizia pe care o voi lua, voi continua să susţin România, să susţin valorile Alianţei noastre şi să susţin ideile democraţiei europene”, a spus Mircea Geoană pentru Agerpres.

„Deci, dacă îmi puneţi întrebarea asta undeva mai încolo, poate vă dau un răspuns puţin mai precis”, a adăugat el, aflat într-o vizită în Republica Moldova, la Chișinău.

Mandatul lui Mircea Geoană la NATO se încheie în octombrie 2024, înainte de desfășurarea alegerilor prezidențiale.

Ziarul Libertatea a scris încă din vara anului trecut, pe baza informațiilor provenite din cercul apropiat fostului lider PSD, că Mircea Geoană ia în calcul o posibilă candidatură la funcția de președinte al României și că își pregătește terenul în această direcție.

Sursă foto Facebook

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro