Mită la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Dosar bombă la DNA – Mită la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Mai exact, deputatul PNL Cosmin Șandru este urmărit penal după ce ar fi încercat să corupă un parlamentar să nu voteze moțiunea.

Și directorului general al Societății de Transport Public Timișoara este urmărit penal în același dosar.

La data de 01 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură inițiată pentru retragerea încrederii acordate Guvernului României, suspecții Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin i-ar fi promis unei persoane, deputat în Parlamentul României, numirea unor apropiați în posturi de conducere a unor instituții publice.

Pentru a beneficia de această „favoare”, persoanei respective i s-a cerut să absenteze de la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului, din data de 05 octombrie 2021, în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea menționată mai sus.

Suspecților Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin li s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.”, anunță DNA într-un comunicat.

Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru a anunțat că se supendă din partid până la finalizarea anchetei DNA. 

Comentează pe FACEBOOK