duminică 19 mai 2024

Foiala oamenilor îngrijorează autorităţile

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Andreea Moldovan, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii este îngrijorată de „aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor”.

Aceasta a declarat pentru Digi 24 ca „este un moment, pentru noi toţi, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte ţări, magazinele se închid în mod obişnuit, fără pandemie, la ora şapte. (…) Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor.

Rog încă să mai avem răbdare, să respectăm aceste reguli, pentru că cu cât le vom respecta acum mai ferm şi mai strict fiecare dintre noi, cu atât vom scurta acest interval de restricţii şi ne vom îndrepta spre acel moment în care să ajungem la acea libertate pe care ne-o dorim”.

Măsura reducerii programului de funcţionare al magazinelor dă timp angajaţilor acestora să ajungă acasă înainte de ora 20:00.

Tot aceasta sustine că prin această metodă autorităţile încearcă să reducă mobilitatea excesivă si aglomerarea în spaţii mici, acolo unde transmiterea virusului se poate face mai uşor.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro