duminică 14 iulie 2024

Motivarea instanței în cazul Mario Iorgulescu: Şoferul ucis consumase şi el cocaină

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Şoferul care a murit în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu consumase şi el cocaină înainte de a se urca la volan, însă acest lucru nu îl exonerează de răspundere pe fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti a dat publicităţii motivarea deciziei prin care Mario Iorgulescu (fiul lui Gino Iorgulescu – preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal) a fost condamnat definitiv miercuri la 13 ani şi 8 luni închisoare, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), în legătură cu accidentul auto provocat în anul 2019, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Şoferul ucis de Mario Iorgulescu în accident consumase şi el cocaină

Judecătorii susţin că şi victima consumase cocaină înainte de a se urca la volan, însă acest lucru nu a influenţat producerea accidentului şi nu constituie un motiv pentru care Mario Iorgulescu să nu fie tras la răspundere.

În timpul procesului, avocaţii lui Mario Iorgulescu au susţinut că tânărul de 24 de ani a consumat la rândul său cocaină şi, ca atare, i se poate reţine o vină în producerea accidentului rutier.

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, iar decizia este definitivă. Magistraţii au contopit pedepsele din dosarul accidentului pe care acesta l-a provocat cu o sentinţă mai veche, pentru complicitate la lipsire de libertate.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro