duminică 19 mai 2024

Negoiță ține la secret cheltuielile din banii cetățenilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul Robert Negoiță ține în continuare la secret cât a costat organizarea Târgului de Crăciun de la Laminor. Se pare că edilul a cheltuit milioane de lei din banii cetățenilor în plin an electoral.

foto facebook

Negoiță ține la secret cât a costat organizarea Târgului de Crăciun de la Laminor

Au trecut două luni de când s-a terminat târgul organizat de primarul Robert Negoiță la Hala Laminor, însă nu știm nici până azi cât a costat, deși este vorba despre cheltuirea banului public. Algorithm Construcții S3, compania Primăriei care a organizat târgul, a comunicat Hotnews că doar atelierele, piesele de teatru, scena mobilă și amenajările interioare au costat circa două milioane de lei. Pentru restul costurilor a transmis să fie adresate întrebările Primăriei și unei societăți private – Laminor Arena.

„În urma solicitării dumneavoastră, formulată în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public și înregistrată la Primăria Sectorului 3 cu nr. 21.117/22.01.2024, vă transmitem că la nivelul instituției nu se dețin informații despre valoarea totală a costurilor efectuate pentru organizarea Târgului de Crăciun din Hala Laminor”, se arată într-un răspuns transmis de Primăria Sectorului 3 în 20 februarie 2024.

Ce a transmis compania care administrează Hala Laminor și a organizat târgul

„Organizarea acestui targ a reprezentat un efort comun între mai multe entități: concerte organizate de direcțiile din subordinea Primăriei Sectorului 3 şi de Laminor Arena, organizarea de ateliere pentru copii și piese de teatru, prezența lui Moș Crăciun și a ajutoarelor sale în parteneriat cu UNATC, amenajarea Halei Laminor cu tematica de Craciun. Pentru costurile avute de către direcțiile din subordinea Primăriei Sector 3 Bucureşti, vă rugăm să vă adresați Primăriei Sectorului 3. Costurile pe care Laminor Arena le-a avut cu organizarea concertelor le revin acestora, prin urmare Laminor Arena este societatea abilitată să vă răspundă”, se arată în răspunsul transmis de Algorithm Construcții S3.

În ceea ce privește costurile achitate de ei, acestea se ridică la circa două milioane lei.

„Atelierere şi piesele de teatru, scena mobilă cu lumini şi sunet, echipă tehnică pe toată perioada târgului, precum şi prezența lui Moș Crăciun, au fost făcute în colaborare cu UNATC în baza contractelor de colaborare, conform anexă. Costurile avute de către ACS3 pentru ducerea la indeplinire a parteneriatului au fost în cuantum de 916.720 lei, fără TVA. Costurile avute cu amenajarea halei în tematică de Crăciun s-au ridicat la valoarea de 875.890,57 lei, fără TVA”, se arată în răspuns.

 

CITITI SI: Negoiță, reclamat la DNA: Primăria Sect. 3 a încheiat contracte cu firme ale rudelor primarului

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro