duminică 14 august 2022
spot_img

Nicuşor Dan: A fost închisă o altă datorie lăsată de Firea

Must read

spot_img

Nicuşor Dan anunţă că a fost închisă o altă datorie lăsată de fostul primar Gabriela Firea. Este vorba despre datoria către Compania Municipală Iluminat Public, în valoare totală de 10 milioane de lei, bani cheltuiți pentru iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021. 

Mai sunt, însă, datorii de plătit pentru autobuzele turcești Otokar, restanțele la încălzire sau datoria STB către ANAF, precizează primarul general Nicușor Dan.

„Am reușit în sfârșit să virăm către Compania Municipală Iluminat Public ultimele două milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei, care ne-a rămas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021.
Închidem astfel, la un an și jumătate, încă o datorie lăsată bucureștenilor de fostul primar general. Plătim însă în continuare pentru autobuzele Otokar, restanțele la încălzire sau datoria STB către ANAF.
Și plătim mai ales, cu toții, pentru lipsa de viziune și indolența Gabrielei Firea, care – în loc de modernizarea termoficării, infrastructură de transport și dezvoltare urbană sănătoasă – ne-a dat festivaluri, beculețe și o mare doză de dispreț pentru viitorul acestui oraș”, transmite edilul Capitalei.
Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro