miercuri 29 noiembrie 2023

Nicuşor Dan: Controlul de la STB, unul politic

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a reiterat, marţi, convingerea că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a realizat la STB un control politic. Edilul a menționat că schimbarea linoleumului din mijloacele de transport în comun ar necesita 40 de milioane de lei, pe care autoritatea locală nu îi are.

„Este în mod evident un control politic. Eu nu prea fac comentarii politice, dar de data asta este evident. Din toate locurile de joacă din Bucureşti s-au ales cele ale Primăriei Capitalei. Eu merg cu fetiţa într-un loc de joacă din Sectorul 5 şi este mai rău decât cel al Primăriei Capitalei, de exemplu. După aceea au urmat spitalele. Acum urmează autobuzele şi probabil că vor urma alte zone ale activităţii noastre”, a arătat edilul general într-o declaraţie acordată presei, potrivit Agerpres.

El a menţionat că 150 de angajaţi ai STB lucrează în autobaze, în depouri şi la capetele de linie pentru a asigura curăţenia în vehiculele de transport în comun.

„Curăţenia se face. Nu este la standardele pe care le vrem, pentru că asta ar necesita nişte investiţii pentru care în momentul acesta nu avem bani. Pe de altă parte, ne-am dori să schimbăm linoleumul din toate tramvaiele şi din toate autobuzele, pentru că sunt unele unde lucrul acesta nu s-a mai întâmplat de 10-15 ani. Dar nu avem 40 de milioane de lei în momentul acesta ca să îl schimbăm. Nu e neapărat o problemă de curăţenie, ci de cum arată de fapt. (…) Nu este mizerie. Este rezonabil. Eu merg cu transportul public. Merg cu autobuzul”, a spus el.

Amintim că circulaţia mijloacelor de transport în comun din Capitală a fost perturbată luni, ca urmare a faptului că 80 au fost scoase temporar din circulaţie din cauza unor nereguli găsite de inspectorii ANPC.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro