miercuri 29 noiembrie 2023

Nicușor Dan: Investițiile se fac cu bani, nu cu plânsete și lozinci

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Montarea tablierului metalic de la Pasajul Doamna Ghica a fost finalizată, a anunțat primarul general, Nicușor Dan, în cadrul unei vizite făcute la șantier, miercuri. Astfel, circulația tramvaiului 21 pe sub pasaj, pe Șoseaua Colentina, se reia de sâmbătă, după 5 luni de pauză. Traficul rutie, însă, va fi reluat din toamnă, întrucât mai sunt necesare lucrări. ”Lucrările de investiţii se fac cu bani, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci”, a afirmat primarul general, Nicuşor Dan.

”Suntem în termen. S-a finalizat montarea tablierului metalic. Conform graficului, la începutul acestei toamne o să se circule pe pod şi, începând de sâmbătă, o să circule tramvaiul, o să se reia circulaţia tramvaiului”, a anunţat, miercuri, primarul general al Capitalei,. Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută la Pasajul Doamna Ghica.

Primarul a afirmat că, pentru investiţii, sunt necesari bani: ”Vreau să spun un singur lucru – lucrările de investiţii se fac cu bani, cu bani plătiţi la timp, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci. Am preluat o gaură în mijlocul oraşului şi conturile blocate. Mai întâi am rezolvat situaţia financiară şi după ce am avut banii, lucrurile merg cu greu, dar de la sine cumva”.

Întrebat cum poate fi rezolvată situaţia aglomeraţiei din Bucureşti, întrucât pasajul rezolvă situaţia doar într-o intersecţie, primarul a afirmat că este nevoie de viziune.

”Soluţia este inelul median. Pentru inelul median, zona de aici înspre sud, avem în execuţie studiul de fezabilitate pentru zona înspre nord. Am avut hotărâre de Consiliu General şi am lăsat Primăria Sectorului 2 să facă achiziţia studiului de fezabilitate. Deci, pe tot ce înseamnă infrastructură, ca să fii serios şi să nu începi heirupis, cum s-a întâmplat cu podul ăsta, ca să fii serios trebuie să parcurgi mai mulţi şi durează”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro