duminică 26 mai 2024

Nicușor Dan, susținut de PNL pentru Primăria Capitalei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicușor Dan este sprijit de PNL la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut, joi, de președintele PNL, Ludovic Orban.

„Am convingerea ca Nicusor Dan este cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor doua obiective fundamentale ale PNL – de a elibera Bucurestiul de domnia despotica a PSD si a asigura o buna guvernare a Bucurrestiului, care sa asigure calitatea vietii la nivelul celorlalte capitale ale Europei”, a subliniat Ludovic Orban într-o conferință de presă.

Liderul liberal a precizat că, potrivit unei cercetări sociologice, a rezultat ca toți candidații PNL au șansa de a câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, dar nu și bătălia cu PSD.

„PNL a efectuat o cercetare sociologica ampla la nivelul Bucurestiului si sectoarelor Capitalei. In urma ei, a rezultat ca toti candidatii PNL au sansa de a castiga alegerile, dar nu avem aceasta garantie ca pot castiga in batalia cu PSD. In urma discutiilor pe care le-am avut cu Nicusor Dan, mai multe discutii care au vizat problematica Bucurestiului, solutiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicusor Dan ca si candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL. In zilele urmatoare, voi sustine aceasta propunere in fata PNL Bucuresti, BEx si BPN al PNL”, a completat Orban.

Nicuşor Dan a mulţumit într-o postare pe Facebook lui Ludovic Orban pentru susţinerea candidaturii sale la Primăria Capitalei din partea PNL.

”Mulţumesc preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susţinerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condiţiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziţie. Prin acest gest de responsabilitate, dorinţa bucureştenilor de a avea un candidat unic al Opoziţiei împotriva administraţiei Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan.

El asigură mediul de afaceri că va avea în el ”un partener de bază”.

”Oraşul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacţiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizaţiile în termenul legal. Vom fi o interfaţă între mediul de afaceri local şi sistemul local de învăţământ. Vom avea o politică corectă şi predictibilă de achiziţii publice. Vom ajuta financiar şi logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative şi cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferinţe care să pună Bucureştiul pe harta globală de business”, mai anunţă Nicuşor Dan, care transmite presei că nu va da alte declaraţii pe acest subiect ”până după momentul unei discuţii aplicate cu Ludovic Orban”.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro