sâmbătă 20 iulie 2024

Noi atacuri între liderii coaliției: Câciu, un incompetent!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu a declarat, miercuri, că demisia lui Lucian Heiuş de la șefia ANAF a fost ”un gest de onoare pentru a salva un ministru al Finanţelor incompetent, ţinut în funcţie doar de decizia politică a PSD”. 

Motreanu mai spune că „PSD, prin trompetele sale false, a atacat imediat! Asta spune totul despre „parteneriatul” cu PSD! La fiecare gest onest al premierului Nicolae Ciucă ei răspund cu un atac pe la spate! PSD numeşte asta strategie, românii viclenie şi perfidie”.

„Adevărul despre situația finanțelor țării se știe!
L-a spus răspicat Consiliul Fiscal, l-a afirmat hotărât mediul de afaceri, il cunoaște fiecare angajat din Ministerul Finanțelor și din ANAF.
Demisia lui Lucian Heiuș a fost un gest de onoare pentru a salva un ministru al Finanțelor incompetent, ținut în funcție doar de decizia politică a PSD. Cu toate acestea, PSD, prin trompetele sale false, a atacat imediat! Asta spune totul despre ” parteneriatul ” cu PSD ! La fiecare gest onest al premierului Nicolae Ciucă ei răspund cu un atac pe la spate ! PSD numește asta strategie, românii viclenie și perfidie !
Știu că pe cei de la PSD nu îi pot convinge să renunțe la minciuni. Nu le răspund lor, mă adresez românilor care merită să știe adevărul. Încasările ANAF au crescut față de anul trecut, sub conducerea lui Lucian Heiuș, dar Adrian Câciu a ”reușit” să mărească deficitul bugetar la 27 de miliarde de lei, deși a introdus noi taxe.
Vorbele goale ale pesediștilor nu pot acoperi incompetența ministrului lor. PNL va avea în curând Ministerul Finanțelor și adevărul va ieși la lumină. Adevărul pe care deja îl știm !”, scrie Motreanu pe Facebook.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro