vineri 14 iunie 2024

Detalii în scandalul garsonierei ANL obținută de Stelian Ion

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Noi detalii ies la iveală în scandalul privind garsoniera obținută de actualul deputat de Constanța Stelian Ion, în urmă cu 15 ani când era avocat.

Actualul deputat USR nu ar fi primit niciodată o locuință ANL dacă nu i s-ar fi falsificat punctajul acordat de către RAEDPP, subordonată Primăriei Constanța, potrivit NewsWeek.

Deputatul a  oferit ulterior noi detalii despre acest caz și a precizat că mama lui a lucrat în trecut chiar la actuala Regie unde se depun actele pentru locuințe ANL,  RAEDPP, fostă ICRAL. Mai mult, potrivit deputatului, chiar mama lui a fost cea care l-a îndemnat să depună actele:

 “Mama mea a lucrat la ICRAL dinainte de 1989 și până a ieșit la pensie. Nu a lucrat la primărie. Este o Regie în subordinea Consiliului Local. A lucrat ca referent.

Era regia unde se depuneau aceste acte.

Mama mea îmi spusese și a insistat să îmi depun această cerere: Depune, depune că, uite, poate ai și tu la un moemnt dat noroc”, a declarat deputatul Stelian Ion, într-o intervenție la Antena 3.

Deputatul Stelian Ion respinge însă toate aceste acuzații și spune că sunt atacuri specifice precampaniei electorale. În spatele lor s-ar afla cei care au interesul să nu ajungă primar în municipiul Constanța

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro