spot_imgspot_img
sâmbătă 25 iunie 2022
spot_imgspot_img

Noua siglă Dacia îşi face apariţia pe toate modelele mărcii

Must read

spot_img

Al treilea pas al evoluţiei identităţii de marcă Dacia se apropie. Din data de 16 iunie, noua siglă întreaga gamă de modele Dacia va afişa noua identitate de marcă, noul logo – Dacia Link.

Modelele cu noua identitate vizuală pot fi comandate începând din 16 iunie, iar primele livrări sunt prevăzute la finele anului 2022.

Dacia a anunțat în iunie 2021 noua sa identitate vizuală. Compania anunța atunci și că va produce și mașini în culori care nu erau până acum în gamă: kaki, culoarea nisipului, portocaliu, verde intens și culoarea teracotei.

Emblema Dacia Link reprezintă o îmbinare între literele D și C. Aceasta simbolizează relația puternică și de încredere dintre Dacia și clienții săi (de unde și denumirea „Dacia Link”).

O puteți vedea acum pe toate modelele Dacia: în față, pe capacele roților, pe interfața sistemului multimedia și în multe alte locuri.

Logotip5 litere cu un design minimalist, care reflectă spiritul mărcii: un vehicul robust și simplu.

Introducerea noii identități este însoțită de apariția noii nuanțe „Gris Mégalithe”, pe barele de pavilion, pe scuturile de protecţie faţă şi spate, precum şi pe carcasele oglinzilor retrovizoare ale modelelor Sandero Stepway, Spring şi Duster.

Dacia spune că va aplica treptat angajamentele asumate de Renault Group cu ocazia Adunării Generale din 23 aprilie 2021.

Astfel, din 2023, Dacia va fi prima marcă a grupului ale cărei vehicule vor avea viteza maximă limitată la 180 km/h.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
" "
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro