sâmbătă 13 aprilie 2024

‘Nu există alternativă politică la Coaliția PSD-PNL’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu este de părere că nu există alternativă politică la Coaliția PSD-PNL. Acesta a declarat, vineri, că rotația premierilor este un semn al consolidării democrației din România.

„Rotația premierilor este un semn al consolidării democrației din România. Respectarea rotației premierilor se înscrie în firescul rațiunii de stat. PSD, cu Marcel Ciolacu, în poziția de premier, va guverna cu determinare și maturitate politică, în același spirit al consensului din ultimul an și jumătate. Rocada premierilor a intrat deja în istorie”, a transmis secretarul general al PSD într-un comunicat de presă. 

Social-democratul a mai precizat că „obiectivul asumat al PSD este să aibă grijă de toți românii, indiferent unde trăiesc ei”.

Secretarul general al social-democraților a mai afirmat că „nu există o alternativă politică la coaliția PSD – PNL”.

„Avem puterea, voința și capacitatea de a sprijini românii și de a dezvolta România, într-un context regional și internațional fragil. Restul partidelor, care hrănesc scandalul, sunt aventurieri politici, alternative cel puțin nefericite, nepricepute să guverneze, cum au demonstrat deja unele dintre ele. Trebuie să fim cât se poate de conștienți că atenuarea nemulțumirilor de ordin economic și restrângerea inegalității din societate sunt direcții strategice pentru apărarea democrației. În vremurile când oamenii au suferit economic, societățile au pătimit politic de pe urma falșilor salvatori. Suntem în avangarda acestei bătălii pentru stabilitatea democratică, în momente tulburi”, a subliniat Stănescu.

Potrivit social-democratului, „prin programul de guvernare pe care-l propunem, PSD și coaliția de guvernare susțin consolidarea unui stat demn, de care să fie mândri și românii de aici și cei din afara granițelor”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro