marți 6 iunie 2023

O femeie avea în ochi 23 de lentile de contact

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Un medic oftalmolog din SUA a avut surpriza să scoată din ochii unei paciente nici mai mult, nici mai puțin decât 23 de lentile de contact.

”În cei 20 de ani de medic, nu am mai văzut așa ceva”, a declarat Katerina Kurteeva, medic oftalmolog în Newport Beach, California, conform Insider.

La sfârșitul unei zile de muncă obișnuite, s-a prezentat o pacientă în vârstă de 70 de ani, spunând că are ceva în ochi pe care nu îl poate scoate. Pacienta purta lentile de contact zilnice.

”Chiar dacă le cerem seniorilor să vină o dată pe an la controale, această femeie a sărit peste programări și nu a mai fost la medic de doi ani. Deși vederea ei era încețoșată , durerea a fost cea care o deranja cel mai mult”, a declarat medicul.

Inițial, medicul a luat în calcul mai multe variante: o bucată de lentilă de contact spartă , o zgârietură pe cornee , o infecție, resturi de machiaj.

Niciuna din aceste teorii nu s-a adeverit. Nu mică i-a fost mirarea oftalmologului să observe marginile mai multor lentile de contact, lipite una de alta.

”Când am rugat-o să se uite în jos, am putut vedea marginile câtorva lentil de contace lipite una de alta. Străgându-le, rând pe rând am i-am cerut asistentului meu să înregistreze operația”.

Doctorița a extras 23 de lentile de contact, iar imaginile înregistrate au devenit virale pe Internet.

 

 

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro