duminică 19 mai 2024

O primăriță PSD a bătut crunt un procuror

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primărița PSD a comunei Brusturi, Livia Bârlău, și soțul acesteia au bătut un fost procuror până l-au desfigurat. Cei doi sunt acuzaţi de tentativă la omor asupra lui Ioan Bodogai, pe care l-au lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri până l-au mutilat, chiar în magazinul pe care îl dețin.

Astfel, instanţa a admis solicitarea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a Liviei şi a lui Petrică Bârlău pentru câte 30 de zile, potrivit Bihoreanul. Decizia nu este definitivă.

Totul a pornit după ce primărița i-ar fi promis un post în Primărie victimei şi nu s-a ţinut de cuvânt. Ca să se răzbune, fostul procuror s-a aliat cu consilierii din opoziţie, învăţându-i să scrie cereri de informaţii publice, ca să afle despre activitatea Primăriei, şi l-a reclamat pe soţul edilului la Direcţia Antifraudă, pe motiv că tot cumpără şi revinde tractoare pe OLX, fără a plăti taxe.

Livia Bârlău este cunoscută și pentru episodul de la alegerile locale din 2020, când, după ce a aflat că a fost realeasă în funcție, s-a urcat pe o masă de biliard și a dansat. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro