duminică 14 iulie 2024

Ofițer MAI, legături cu interlopii. Cazul BEBINO

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, că a cerut structurilor din subordine să înceapă ”un război cu grupările infracţionale organizate”. Astfel,  doar în perioada 1-13 februarie fiind organizate 191 de acţiuni operative.

Printre ‘surprizele’ găsite de oamenii lui Vela este cazul unui ofiţer de poliţie de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), care apare în mai multe poze şi filmări cu membrii unor grupări de interlopi. Acesta a fost scos din activitate şi i-a fost retras accesul la informaţii clasificate, urmând să fie sesizat Parchetul,

„Un ofiţer de la Combaterea criminalităţii organizate, despre care aveam date şi suspiciuni că s-a apropiat mult prea mult de infractori, şi nu în sensul de a-i prinde, ci de a-i sprijini, a fost pus la dispoziţia unităţii, i-a fost retras accesul la informaţii clasificate şi va fi sesizat Parchetul”, a declarat Marcel Vela.

Potrivit acestuia, ofiţerul BCCO Robert Badea era monitorizat şi exista o anchetă pe numele său dinaintea apariţiei unor filme pe YouTube, în care acesta apare alături de membri ai unor clanuri interlope.

El a menţionat că, de la începutul mandatului, i-au fost semnalate mai multe astfel de cazuri, în care diverşi poliţişti fac lucruri „nu tocmai legale”.

” Nu accept ca cei care trebuie să acţioneze împotriva criminalităţii, să elimine infracţionalitatea să fraternizeze cu infractorii”, a spus Vela.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro