sâmbătă 13 aprilie 2024

Orban avertizează: Bugetul ar putea fi aruncat în aer

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, , după Biroul Executiv al PNL, că respingerea de către Camera Deputaţilor a OUG 1/2020 ar arunca în aer bugetul României şi a anunţat că în acest caz va fi sesizată Curtea Constituţională.

De asemenea, Orban a spus că ia în calcul sesizarea CCR în cazul în care Camera Deputaţilor va decide respingerea prorogării termenului privind dublarea alocaţiilor şi a OUG 1.

„Cu siguranţă. Respingerea OUG 1 aruncă în aer economia românească şi aruncă în aer bugetul României. Ar fi o crimă împotriva interesului naţional. În cazul în care PSD, cu ciracii pe care îi adună în jurul lor, vor respinge Ordonanţa 1 înseamnă că vor să distrugă România. Vom ataca la CCR cu certitudine, vom folosi toate mijloacele pentru a păstra în vigoare Ordonanţa 1. Este Ordonanţa care, pe de-o parte, corectează efectele profund negative în economie ale Ordonanţei 114, pe de altă parte, pune bazele construcţiei bugetare. Respingerea Ordonanţei 1 înseamnă aruncarea în aer a bugetului, înseamnă că măsurile care au fost luate pentru a asigura o construcţie a bugetului care să permită (…) reechilibrarea bugetului de stat, înseamnă că toate aceste măsuri au fost anulate şi bugetul ar fi aruncat literalmente în aer. (…) Ar fi un gest de iresponsabilitate maximă din partea parlamentarilor PSD respingerea Ordonanţei 1”, a precizatOrban.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro