Orban: CCR s-a comportat ca o filială PSD

Orban: CCR s-a comportat ca o filială PSD

Premierul Ludovic Orban a lansat un nou atac la CCR, susținând că aceasta este „o filială a PSD”. Declarația acestuia vin în contextul în care Guvernul a adoptat, luni, legea privind carantina și izolarea.

„De la începutul epidemiei orice demers al Guvernului a fost boicotat, îngreunat și în multe momente sabotat de atitudinea unor lideri politici și a unor instituții publice care s-au comportat ca niște filiale ale PSD. La fiecare lovitură noi am avut soluții și acum venim cu soluții. În urma unei decizii a CCR toate amenzile date cu instituțiile cu drept de control au fost anulate, printr-o decizie a CCR ca filială a PSD”, a spus Orban la începutul ședinței de guvern.

„Suntem în fata unei noi situații fără precedent create în urma unei decizii a CCR. CCR a decis că nu exista baza legală pt ca cetățenii diagnosticați să fie tratați în spital și că orice pacient poate pleca din spital. De asemenea, CCR ne-a lăsat fără instrumente privind izolarea și carantinarea”, a mai spus Orban.

După adoptarea în Guvern, proiectul de lege va fi transmis Parlamentului pentru dezbatere și votare.

 

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban la începutul ședinței de guvern din 6 iulie

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban la începutul ședinței de guvern din 6 iulie #LudovicOrban #GuvernulRomaniei #SedintadeGuvern

Publicată de Guvernul României pe Luni, 6 iulie 2020

Comentează pe FACEBOOK