vineri 21 iunie 2024

Orban, despre discuţia cu soţul Gabrielei Firea, în noaptea alegerilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele PNL Ludovic Orban nu a negat discuţia telefonică pe care ar fi avut-o, în noaptea alegerilor locale, cu soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele. El a spus, miercuri, că atunci când discută cu cineva „nu bate toba în târg”.

Pandele i-ar fi reproşat că demonizat-o pe candidata PSD la Primăria Capitalei. Orban nu a negat, ci a spus că „sunt amănunte de cancan”.

„Astea sunt amănunte de cancan. Eu când sun pe cineva – am 500 de telefoane zilnic, răspund la oricine mă sună sau sun înapoi chir dacă sunt telefoane necunoscute – nu pot să mă apuc să povestesc presei toate cele 500 de telefoane. Când discut cu cineva, discut cu cineva, nu bat toba în târg că am vorbit cu cineva”, a spus Orban.

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit că soţul său, Florin Pandele, primarul din Voluntari, l-a sunat în noaptea alegerilor locale pe premierul Ludovic Orban.

„De altfel, când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat? E convins că a făcut bine? E convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan, faţă de mine? Inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare. Şi domnul Orban a spus: măi, Florine, dar erau declaraţii politice. Ok. Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a spus Gabriela Firea.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro