Orban: Iohannis are o ambiție bolnavă de a controla justiția

Guvernul Cioloș nu a reușit să obțină numărul necesar de voturi pentru a fi învestit, rezultat previzibil, de altfel, astfel că se va prelungi criza politică. Ludovic Orbaneste de părere că această „criza politică se datorează exclusiv lui Klaus Iohannis și a slugilor lui din PNL”. „Președintele are o ambiție bolnavă de a controla justiția”, mai spune fostul lider PNL.

Totodată, Orban i-a cerut demisia lui Florin Cîțu.

„Propunerea lui Dacian Cioloș nu este decat o cacealma politica, doar pentru a prelungi aceasta politica din Romania.

Au trecut 2 saptamani de la caderea guvernului prin motiune. Nu s-a intamplat nimic 2 saptamani. Romanii sunt lasati fara aparare, fara institutii investite cu ptueri deplin,e care sa ofere solutii pentru gravele probleme cu care se confrunta.

Un val pandemic fara precedent, care din păcate, seceră vieți, o explozie a creșterii prețurilor la energie, combustibil, alimente, care afectează puternic puterea de cumpărare a românilor și de asemnea, o situație economică dezechilibrată, care conține germenii unei posibile crize economice.

Am spus din capul locului că vinovatul principal pentru declansarea crizei poltice este Klaus Iohannis, ambitia bolnava de a controla numirea procurorilor si de a impune cu forta la conducerea PNL un om care nu beneficaza de incredere, un om care nu mai avea nicio sansa sa conduca guvernul si sa fie investit ca premier. Acestea sunt cauzele care au dus la aceasta grava criza pandemica si economica.

Solicit public demisia din fruntea PNL a lui Florin Citu.

Il somez pe Iohannis sa inceapa consultarile in aceasta seara sau maine, pentru a identifica o solutie cat mai rapid!”, a declarat Ludovic Orban.

Comentează pe FACEBOOK