joi 28 septembrie 2023

Legea mafiei: Mașina șefului de frontieră, incendiată

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Mașina șefului Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni. Potrivit Sindicatului Europol, la oroginea accidentului s-ar afla contrabandiștii de țigări.

“Aseară, mașina șefului Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu Marmației a fost incendiată în stil mafiot și a ars în întregime în parcarea Izvorul Dragoș din localitatea de domiciliu, folosindu-se un cocktail Molotov.

Vișeu de Sus și Borșa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiștilor cu țigări de la frontiera cu Ucraina, iar șeful sectorului poliției de frontieră este unul dintre dușmanii acestora, la nivelul instituției fiind înregistrate capturi impresionante de produse de contrabandă”, transmite Sindicatul Europol.

Ei afirmă că legislația permisivă și îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa polițiștilor.

“Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii, iar dacă ai ghinionul să fii în mașină, poți arde de viu. Riscurile sunt incomensurabile, iar legislația permisivă și îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa polițiștilor”, potrivit reprezentanților sindicatului.

IPJ Maramureș a anunțat că a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro