luni 17 iunie 2024

Protocol în 4 județe pentru drumul expres TransRegio

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Protocolul pentru TransRegio, drumul expres care va traversa 4 județe din sud-est, a fost semnat miercuri, 9 februarie. Anunţul a fost făcut de către preşdintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă.

„Am semnat protocolul de colaborare pentru proiectul drumului expres TransRegio Galaţi-Brăila-Slobozia-Drajna-Chiciu- Autostrada A2. Judeţul Călăraşi, prin Consiliul Judeţean Călăraşi, este membru asociat în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Infrastructura de transport de interes strategic, în zona de Est şi Sud, alături de judeţele: Galaţi, Brăila şi Ialomiţa. Totul în parteneriat cu Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. Domnul ministru Sorin Grindeanu ne-a comunicat că: „Bani avem, vă rog luaţi-ne banii!”. Asta vom face!,” a transmis Iliuţă.

Protocolul de colaborare pentru TransRegio Galați-A2 Chiciu a fost semnat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și președinții Consiliilor Județene din Galați, Brăila, Ialomița și Călărași.

“Îmi doresc să urgentăm proiectarea și construcția mai multor obiective cu impact local”, a transmis și ministrul Sorin Grindeanu.

Pentru realizarea drumului expres, Ministerul Transporturilor și Consiliile Județene Galați, Brăila, Ialomița și Călărași au format Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Infrastructura de Transport de Interes Strategic în Zona de Sud-Est. Șeful asocierii administrative care va coordona construirea șoselei a fost ales președintele Consiliului Județean Galați.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro