luni 26 februarie 2024

Penalul Tudorache: NATO/UE să nu mai dea arme Ucrainei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dan Tudorache, fost primar PSD al sectorului 1, susține în Parlament că NATO, SUA și UE nu trebuie să mai furnizeze arme Ucrainei. Nu este primul atac al acestui parlamentar PSD la alianțele strategice ale României: exact acum un an el a declarat că David Muniz, Chargé d’Affaires ad-interim al ambasadei SUA la București, este un „cadru cu apucături sovietice”, arată defapt.ro.

„În opinia mea, ţinând cont că Ucraina negociază cu adversarul în timp ce catastrofa de pe teritoriul său continuă să se producă, pentru a preîntâmpina escaladarea conflictului ruso-ucrainean, suportul pe care ar trebui să îl ofere SUA, NATO şi UE este cel diplomatic. Sprijinirea cu arme şi muniţie a oricărei părţi aflate în acest conflict nu va aduce pacea”, a afirmat el, după cum se poate citi pe site-ul Camerei Deputaților.

Același penal Tudorache, în aprilie 2021, îl critica pe David Muniz, Chargé d’Affaires ad-interim al ambasadei SUA la București, și compara SUA cu intervențiile URSS în afacerile interne ale României, în perioada comunismului.

“Activitatea diplomatică a acestui cetăţean american cu gândire leninistă ar ruşina şi cel mai aprig cominternist din perioada cea mai dură a ocupaţiei ruse din România.

Acest cadru cu apucături sovietice crede că dând din mâini poate dirija poporul român reprezentat în Parlamentul României prin vot liber. Vot liber, tovărişici, Daviz Muniz, dacă înţelegeţi acest termen.

Ca un vătaf veritabil, nicio instituţie nu îi convine, Parlamentul României, CSM, nişte glume proaste pentru acest diplomat care reprezintă ruşinos cea mai mare democraţie a lumii.

Tovarăşe, opreşte-te!

Am tras, am suferit aproape jumătate de secol cu oameni ca dumneata, care au venit aici să ne impună ce e „corect, progres şi ce mesaj greşit” dă o instituţie incomodă, v-am înţeles foarte bine şi vă sfătuim, ca popor, să vă mai vedeţi de treburile dumneavoastră tovărăşeşti!“, a susținut Dan Tudorache, conform stenogramei de pe site-ul Camerei. 

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro