duminică 14 iulie 2024

Petrecere la Nuba București, fără respectarea normelor sanitare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Zeci de persoane s-au înghesuit sâmbătă seară în clubul Nuba din București fără a respectă normele sanitare de protecția împotrivă coronaviruslui. O înregistrare video de la petrecere a fost postată de Silvia Dinu, o tânără din Capitală, pe contul sau de Facebook.

„Pentru asta îmi petrec 8 h/zi la locul de muncă purtând mască și vizieră? Pentru asta stau toți elevii cu mască, pană la 8-9 ore pe zi? Pentru asta s-a trecut la invătămantul hibrid, în care ai parte de educație din 2 în 2 săptămani? Mulțumesc patronilor de la Nuba, în numele tuturor cadrelor medicale și didactice, în numele tuturor celor care au rămas fără job, în numele apartinătorilor care nu își pot vizită rudele în spitale. Vă mulțumim și sperăm că incasările de aseară au fost pe măsura asteptărilor”, scris Silvia Dinu.

Poliția s-a autosesizat și a dat amenzi de 20.000 de lei. Administratorul clubului a fost sancționat de polițiști cu sumă de 10.000 de lei pentru nerespectarea normelor sanitare, iar organizatorul evenimentului cu 10.000 de lei. Poliția a mai aplicat o amendă de 1.500 lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro