miercuri 29 noiembrie 2023

Petrecere TSD oprită de polițiști

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Polițiștii au oprit petrecerea pe care tinerii PSD-iști o aveau din cauza  faptului că se asculta muzica la maxim. La petrecerea de pomină, tinerii au făcut dedicații pentru liderii partidului.

”Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte

Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână

Şi Dodo la Prefectură, pe noi toţi ne doare-n mână!”, sunau dedicațiile.

Filmulețele au fost postate de Octavian Oprea pe Facebook. Acesta a fost demis din PSD în vară, după o petrecere a Tineretului Liberal în care s-au adresat injurii celor de la PSD.

”Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, „Mara” din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și nu numai.

Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații maneilizate fără număr.

Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”.

 

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro