duminică 19 mai 2024

Piedone, despre candidatura lui Firea la PMB: Nu pot să o susțin, orice cal devine gloabă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a întâlnit, marți, cu liderul PSD Marcel Ciolacu în biroul președintelui interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis. Surse politice au declarat pentru HotNews.ro că primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le-a spus liderilor PSD că „dacă se profilează un candidat la primăria Capitalei cu șanse reale o să-l susțină cu toată puterea, dar dacă nu, vrea să candideze el pentru acest post”.

Amintim că Piedone a spus încă de acum două săptămâni că intră în cursa pentru Primăria Generală, dacă PNL și PSD „se vor certa în continuare” și nu se pun de acord pentru a susține un candidat comun.

 „Sunt un om liber. Nu dau vulturul din mână pe papagalul de pe gard. Vreau să văd cum se va configura portretul primarului general”, le-a răspuns Piedone jurnaliștilor care l-au întrebat ce a discutat cu liderii PSD.

Întrebat dacă o susține pe Gabriela Firea la primăria Capitalei, Piedone a replicat:

„În viziunea mea în contextul actual al bătăliilor politice, al pseudo alianțelor, Firea e o personalitate. În bătălia cu Nicușor Dan având postura de învinsă la ultimele alegeri, nu. E un candidat pentru primăria Capitalei susținut indiferent de formațiunea domnei sale sau în ce fel de alianță se va constitui. Electoratul ei se învârte la 10-12% dar e și cu dacă aduni electoratul PSD-ului și al PNL-ului. Cu tot respectul pentru Firea eu nu pot sa mă aliniez a o susține pentru că de obicei orice cal devine gloabă, și aici mă refer la mine ”, a completat Piedone.

Comentează pe FACEBOOK

author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro