joi 28 septembrie 2023

PMP: Majorarea taxelor loveşte crunt în IMM și românii de rând

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Partidul Mișcarea Populară (PMP) a transmis un mesaj coaliției de guvernare, dupa majorarea taxelor și impozitelor. Liderii PMP arată că aceste majorări de taxe lovesc nu doar în firmele mici și mijlocii, ci și în românii de rând. 

PMP propune „coaliţiei de guvernământ să renunţe la birurile pe care vor să le impună IMM din România”, afirmând că „înăsprirea fiscalităţii nu va face altceva decât să accentueze tendinţa închiderii acestora şi dispariţia unor locuri de muncă”.

„Majorarea taxelor şi impozitelor loveşte crunt atât în firmele mici şi mijlocii cât şi în românii care vor suporta, indirect, modificarea Codului Fiscal! Impozitul pe dividende creşte de la 5% la 8%, TVA-ul pentru HoReCa de la 5% la 9%!

PMP cere coaliţiei de guvernământ să renunţe la birurile pe care vor să le impună IMM din România. În contextul economic actual, înăsprirea fiscalităţii nu va face altceva decât să accentueze tendinţa închiderii acestora şi dispariţia unor locuri de muncă.

După doi ani de zile de pandemie şi după ce au renunţat la taxele impuse marilor companii, statul a decis să se îndrepte împotriva firmelor mici şi mijlocii pentru care oricum nu a luat, nici până la acest moment, măsurile necesare de protecţie împotriva inflaţiei.
𝐏𝐌𝐏 𝐧𝐮 𝐬𝐮𝐬𝐭̧𝐢𝐧𝐞, 𝐬𝐮𝐛 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐨 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆, 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐚𝐱𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬̧𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚̆ 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥 𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐚𝐛𝐨𝐫𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝐜𝐫𝐞𝐬̧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐟𝐢𝐬𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐳𝐚̆ 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜𝐚̆ 𝐯𝐚 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚 𝐬̧𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜 𝐬𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭!
Partidul Mişcarea Populară consideră că, pentru mediul privat din România, Guvernul a devenit cel mai mare generator de probleme! În aceste vremuri, întreg sectorul economic are nevoie de soluţii adaptate realităţii şi mai ales, de predictibilitate şi stabilitate”, a scris PMP pe Facebook.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro