joi 28 septembrie 2023

PNL exercită presiune asupra lui Marcel Ciolacu

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Tănase Stamule (PNL), membru al Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul ASE, subliniază că partidul social-democrat trece printr-o provocare în care au posibilitatea să acționeze „în defavoarea propriilor conexiuni de interes” și în favoarea economiei naționale.

„Este pentru prima dată când PSD se vede nevoit să acționeze împotriva propriilor rețele de interese însă în beneficiul statului român și al sustenabilității economiei noastre naționale. În aceste momente se vede diferența dintre oamenii de stat și politicienii vremelnici care își urmăresc doar propriile interese. Premierul și echipa sa au o misiune istorică, aceea de a reduce masiv numărul de sinecuriști din administrația publică și de a tăia portițele de angajare a piloșilor de partid din organigramele instituțiilor publice din România”, afirmă sâmbătă Stamule.

„Tăierea celor 200000 de posturi vacante, reducerea de la 12% la 8% a pozițiilor de conducere, adică 33% mai puțini și eliminarea voucherelor de vacanță și a tichetelor de masă pentru cei cu salarii mari sunt măsuri absolut necesare pentru subțierea statului gras și pentru a pune presiune pe managerii publici să angajeze doar oameni cu chef real de muncă. Sper ca premierul și echipa sa să meargă până la capăt cu această reformă și să lase fără obiectul muncii rețelele clientelare din politica românească”, mai spune liberalul.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro