luni 26 februarie 2024

PNL plătește pentru propagandă un fost PSD-ist

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

PNL-ul condus de Florin Cîțu plătește 100.000 de euro/lună pentru servicii de propagandă unui fost PSD-ist, acum om de afaceri, care distribuie masiv pe Facebook mesaje anti-Klaus Iohannis, anti-vaccin, anti-UE și teorii conspiraționiste. Este vorba despre firma Metalik Advertising SRL, deținută de Mihăiță Dumitru (46 de ani), fost consilier PSD în Periș, județul Ilfov, dar exclus din partid în 2019.

Potrivit G4Media, contul lui Dumitru de pe Facebook reprezintă, în mare parte, o înșiruire de distribuiri pe teme politice și sociale (inclusiv ale site-ului Sputnik controlat de Rusia), deseori critice la adresa celor care acum îi finanțează firma cu mulți bani.

„În perioada octombrie-decembrie 2021, Metalik Advertising SRL a încasat de la PNL câte 100.000 de euro/lună, banii provenind din subvenția primită de acest partid de la bugetul de stat.

(…) Nici președintele PNL, Florin Cîțu, și nici purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuț Stroe, nu au răspuns întrebărilor legate de contractul încheiat cu această societate și de patronul acesteia.”, scrie sursa citată.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro