luni 17 iunie 2024

PNL vrea desființarea Ministerului Familiei, portofoliu deținut de PSD

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Prim-vicepreședintele PNL, Iulian Dumitrescu, a declarat miercuri că ar trebui desființat Ministerul Familiei, pentru că nu știe care este rolul acestuia.

„De exemplu aș deființa Ministerul Familiei. Sunt multe alte măsuri, adică se pot face reduceri. Sunt zone în țara asta unde este nevoie de mai mult personal și sunt sigur că sunt zone în țara asta unde este mult prea mult personal al statului. Probabil dacă s-ar face o analiză sunt convins că se pot tăia în anumite zone”, a afirmat Iulian Dumitrescu, întrebat miercuri la sediul PNL de unde ar trebui să vină banii suplimentari de care bugetul de stat are nevoie, conform News.ro.

Chestionat mai departe de ce ar trebui desființat Ministerul Familiei, liberalul a răspuns: „Nu știu care e rolul acestui minister și nu am văzut atâtea programe”.

„Am văzut discuțiile în spațiul public și cu secretarii de stat. O să se ia decizii și pe această zonă, pentru că nu cred că este normal  ca nu știu ce minister să aibă 7-8 secretari de stat sau câți mai sunt acolo. Consider că trebuie să se facă reducerile de cheltuieli necesare și apoi să mergem în zona de creștere de taxe și impozite. Mai consider că majorarea de taxe și impozite trebuie făcută cu mare grijă și în niciun caz de azi pe mâine. Deci în niciun caz de la 1 septembrie”, a completat Dumitrescu.

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, a preluat interimar portofoliul Ministerului Familiei, după demisia Gabrielei Firea.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro