miercuri 29 noiembrie 2023

„Poate vom avea un guvern naționalist după modelul Ungariei”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Poate cândva vom avea un guvern naționalist după exemplul Ungariei”.

Senatoarea Diana Șoșoacă (ex-AUR) continuă derapajele în spațiul public. Ea a refuzat, miercuri, în şedinţa de plen reunit în care se dă vot de încredere Cabinetului Cioloş, să poarte masca, precizând că are adeverinţă prin care este exceptată de la purtarea acesteia, şi l-a salutat în discurs pe preşedintele Ungariei, Viktor Orban.

Pentru colegii de la USR care-mi spun masca, eu vă spun jos masca pentru că vă ascunde ipocrizia. Masca e obligatorie pentru cei care nu sunt exceptați”, a precizat Șoșoacă, care a adăugat apoi că are o adeverință care dovedește că ar avea probleme de respirație, potrivit Ziare.com.

Conflictul cu USR a făcut ca timpul senatoarei de la microfon să expire, motiv pentru care președintele Senatului Anca Dragu i-a tăiat microfonul. După ce Șoșoacă a început să țipe, precizând că „nu plec de aici”, Dragu i-a acordat 30 de secunde. Șoșoacă și-a folosit timpul pentru a transmite un salut către premierul ungar Viktor Orban și speranța că România va avea un guvern naționalist.

„Vreau doar să-i transmis un salut cordial domnului prim-ministru al Ungariei Viktor Orban și un pios omagiu colegului nostru Daniel Măcriș care a decedat ieri. Poate cândva vom avea și un guvern naționalist, așa după exemplul Ungariei”, a conchis Șoșoacă.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro