marți 28 noiembrie 2023

Premierul Ciucă, 10 teme pentru Nicuşor Dan

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul României, Nicolae Ciucă, vrea să-i pună anumite condiții lui Nicușor Dan pentru a-l mai susține la Primăria Capitalei. Mai exact, Ciucă cere ca PNL București să vină cu un plan în 10 puncte care să-i fie dat primarului general și, în funcție de îndeplinirea acestora, va fi în continuare sprijinit de Consiliul General.

„Câteva cuvinte și despre București. Bucureștiul este un oraș blocat în momentul de față, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme și cu o foarte complicată constelație de conflicte politice”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Toată lumea este de acord că trebuie să câștigăm Bucureștiul la alegerile următoare. Eu aș vrea însă să așez în fața dumneavoastră o altă întrebare la care vă îndemn să reflectați. Pentru ce vrem noi să câștigăm Bucureștiul? Nu cu cine sau în alianță cu ce partid vom câștiga Bucureștiul, ci pentru ce vrem să câștigăm Bucureștiul”, a completat președintele PNL. 

„În funcție de răspunsul la această întrebare va trebui să ne definim și relația în raport cu actualul primar general, dar și care este calea de urmat spre obiectivul nostru. Cu alte cuvinte, să-i spunem limpede ce așteptăm de la el într-un interval de timp rezonabil pentru a vedea cum putem coopera cu el. Propun ca până la sfârșitul lunii ianuarie organizația PNL București să gândească un plan în 10 puncte pe care să-l dea primarului general, cu termene precise de implementare în prima jumătate a anului viitor. Tocmai îi spuneam domnului președinte Ciucu că o să-l anunț despre câteva sarcini pe care să le îndeplinească împreună cu organizația Municipiului București.  În funcție de realizări, vom decide în ce măsură vom dori sau nu să-l mai sprijinim în Consiliul General”, a mai afirmat liderul de la Palatul Victoria. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro