duminică 26 mai 2024

Premierul Ciucă anunță începerea Start-Up Nation

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Nicolae Ciucă anunță, marţi, într-o postare pe Facebook, demararea programului Start-Up Nation, destinat noilor companii înfiinţate. Un segment aparte al acestui program este adresat românilor din străinătate, spune șeful Guvernului.

„Astăzi începe programul Start-Up Nation, destinat noilor companii înființate în România. Firmele vor putea accesa până la 200.000 lei, sub formă de fonduri nerambursabile, care se adresează unui număr total de 55.000 beneficiari pe durata întregului program. Aplicanții se pot înscrie pe platforma granturi.imm.gov.ro.
Un segment aparte al acestui program este adresat românilor din străinătate care vor să revină în România și să își înființeze o firmă: pilonul Start-Up Nation Diaspora. Astfel, românii plecați peste hotare își vor putea construi o afacere aici, în țară.
Pentru Partidul Național Liberal și guvernul pe care îl conduc, sunt vitale susținerea inițiativei private în economie, încurajarea micilor investitori, precum și garantarea de oportunități pentru românii din afara granițelor”, transmite Nicolae Ciucă.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro