vineri 21 iunie 2024

Premiu de prestigiu pentru FNGCIMM

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM a primit Premiul pentru managementul celui mai amplu program de garantare al IMM-urilor la nivel european – IMM INVEST! – in cadrul Galei de Excelenta în Business organizată de Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA, sub patronajul Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Evenimentul a reprezentat o oportunitate de a recunoaște și de a sărbători realizările si contributiile semnificative aduse de liderii și companiile din economie.

 FNGCIMM  este lider de piata în Romania in domeniul garantarii creditelor si detine, prin directorul general, dl. Dumitru Nancu, pozitia de vicepresedinte  al Asociatiei Europeane a Institutiilor de Garantare. Recent, aceasta prestigioasa asociatie a remarcat performanta realizata de FNGCIMM prin implementarea programelor IMM INVEST si IMM INVEST PLUS, precum si  creșterea accelerată a celorlalte tipuri de garanțiilor acordate începand cu anul 2020! Numarul de garantii acordate de FNGCIMM in perioada 2020-2022 reprezintă un record european!

Institutie fanion a Ministerului Finantelor, infiintata acum peste 22 de ani, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii are ca vocatie facilitarea accesului IMM-urilor la finantare prin garantarea creditelor acordate de intregul sistem bancar din Romania. FNGCIMM deruleaza programe de sprijin ce au ca scop relansarea economica, dezvoltarea mediului de afaceri si a IMM-urilor, dar si programe destinate persoanelor fizice. Amintim pe cele mai importante dintre acestea –  IMM INVEST PLUS, START-UP NATION, FEMEIA ANTREPRENOR dar si cel mai longeviv program guvernamental – NOUA CASA – program de sustinere dedicat romanilor ce doresc sa-si achizitioneze prima locuinta.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro