joi 7 decembrie 2023

„Președintele Iohannis a trecut linia roșie la Congres”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Invitații emisiunii Selectiv cu Dan Bucura de duminică,  26 septembrie, au susținut la unison că modul în care președintele Iohannis s-a implicat în alegerile interne ale liberalilor a fost exagerat.
Președintele PMP, Cristian Diaconescu a fost de părere că președintele a fost oarecum solicitat de tabăra Cîțu să facă aceste demersuri. „De regulă,  partidele vin la președinte solicitându-i să facă legea. Taberele din partid caută să se poziționeze cu președintele. Din momentul ăla, este decizia președintelui câți pași face.”, a explicat liderul PMP.
Mult mai tranșantă a fost poziția acestuia față de circul de dinaintea alegerilor. „Eu așa ceva nu am mai trăit în România,  dacă e sa ne uităm la perioada premergătoare acestui congres. Am mai văzut conflicte, tensiuni, dar nu așa ceva. A fost o manieră agresivă.” , a explicat Diaconescu.
La rândul sau, jurnalistul Ion M Ioniță a taxat mult mai brutal ingerința prezidențială.  Acesta a spus că președintele a trecut clar o linie roșie,  implicându-se mult mai mult decât era cazul și de cât i-ar fi permis statutul său.  ” Putem vorbi de o victorie a lui Iohannis împotriva lui Orban”, a susținut redactorul șef Historia.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro