miercuri 28 februarie 2024

Iohannis, prima apariție de la tragediile recente: Șeful statului vizitează răniţii de la Crevedia

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

UPDATE 2 – Administraţia Prezidenţială a anunţat marţi că preşedintele Klaus Iohannis merge la ora 15.00 la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, pentru a vizita răniţii din incendiul de la Crevedia. Coordonatorul SMURD, Bogdan Opriţa, medic la Spitalul Floreasca, declara că în această unitate medicală mai sunt internaţi 12 pacienţi cu arsuri în urma exploziilor de la Crevedia, dintre care doi sunt în stare gravă.

UPDATE – Preşedintele Klaus Iohannis a avut marți prima apariţie publică de la tragediile recente – moartea gravidei de la Maternitatea din Botoşani, accidentul în urma căruia un tânăr drogat a ucis cu maşina doi tineri studenţi şi exploziile de la staţia GPL din Crevedia. El a susținut un discurs în fața şefilor de misiuni diplomatice, pe care i-a primit la Cotroceni, fără a face însă vreo referire la tragediile care au marcat România, scrie Hotnews.

Stirea initiala.

Preşedintele Klaus Iohannis are marți prima ieșire publică de la tragediile care au zguduit țara: moartea gravidei de la Maternitatea din Botoşani, accidentul de la 2 Mai, în urma căruia un tânăr drogat a ucis cu maşina doi tineri studenţi şi incendiul de sâmbătă noaptea, de la staţia GPL din Crevedia, care s-a soldat cu doi morţi şi peste 30 de răniţi, majoritatea dintre ei pompieri.

Șeful statului se întâlnește, la Palatul Cotroceni, cu şefii de misiuni diplomatice, de oficii consulare şi pe directorii Institutelor culturale româneşti, cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române, scrie news.ro.

În cadrul evenimentului, şeful statului va susţine un discurs. 

Ultima apariţie publică a preşedintelui Klaus Iohannis a avut loc pe 15 august, când a participat la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, la Constanţa.

Între timp, Klaus Iohannis a transmis mai multe mesaje prin intermediul rețelelor sociale, în care subliniază că trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea şi regulile au fost încălcate şi solicită măsuri urgente pentru cei răniţi astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro