duminică 14 august 2022
spot_img

Primăria Arad se laudă că a confiscat 113 lei de la un cerșetor

Must read

spot_img

Primăria Arad se laudă pe Facebook că a confiscat 113 lei de la un cerșetor și că banii vor ajunge la bugetul local.

O postare din 4 februarie a a reprezentanților municipalității Arad stârnește încă revoltă în mediul online. Gestul Primăriei, de a confisca banii omului străzii, a fost puternic criticat de internauți. 

„Vă rugăm să Nu încurajați cerșetoria!113 lei au fost confiscați în această seară de către agenții Poliției Locale Arad de la o persoană care apela la mila publică. Suma confiscată va ajunge în bugetul orașului”, a scris Primăria Arad, pe Facebook, în 4 februarie.

Până acum, s-au adunat peste 2.700 de comentarii și 2.500 de reacții, cele mai multe de dezaprobare.

” –  Asta e prioritatea 0 a politiei locale ?

  • Când veți confisca și averile domnului ex-primar Falcă?
  • Cu câți bani puteți confisca de la rețelele de cerșetorie, prostituție, cămătărie care mișună prin Arad, ați putea schimba gazonul de pe Francisc Neuman și var mai rămâne bani să transformați Aradul într-o mică Vienă la propriu.
  • Bravo poliției locale care nu găsesc traficul de țigări și nu văd acele infracțiuni de cocalari, dar dau amenzi bătrînilor ptr mască. Acei bătrâni care își doresc moartea după o amendă primită. 
  • Nu incurajati cerșetoria. Doar furtul.
  • Ati luat de la un sarac, sa bagati in bugetul orasului. Interesant. Mai bine v-ati apuca de lucruri serioase. Astea nu is realizari de postat pe internet. De rasul lumii a ajuns orasul. V-ati îmbogățit cu 113 lei. Bravo.
  • Si acuma o sa auzim ca a dat în cap la cineva pe strada pt mâncare….nu este un mod de a stopa cerșetoria ci de a activa acea persoana sa devina agresiva pt un colt de pâine..”, acestea sunt doar câteva din miile de comentarii.
Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro