duminică 14 iulie 2024

Primarul unei comune ieşene, sex cu minore răpite

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Unul dintre cei mai influenţi primari din judeţul Iaşi a recunoscut în fața instanței că a făcut sex cu două minore ce erau traficate, chiar în sediul instituţiei publice, informează Ziarul de Iași.

Edilul comunei Mogoşeşti Siret, Damian Butnariu, le-a spus magistraților că  a întreţinut „raporturi sexuale normale şi orale“ cu cele două copile, victime ale unei reţele de trafic de minori din zona Paşcaniului.

“Una dintre ele fusese răpită de la şcoală chiar cu câteva ore înainte de a fi vândută primarului. Ulterior incidentului, a încercat să se sinucidă”, scrie sursa citată.

Informaţia apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din acea zonă sunt judecaţi, tardiv, pentru fapte de trafic de carne vie pe care le-au comis în perioada 2007-2008.

Anchetatorii au ajuns până la primarul din Mogoşeşti Siret după ce una dintre victime, Diana, în vârstă de 17 ani, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa.

Primarul Butnariu invocă amnezia: „nu mai ştiu, e mult de atunci“.

El a recționat pe Facebook, afirmând că se confruntă cu un atac mediatic pentru o poveste veche de 13 ani, într-un dosar în care a avut calitatea de martor.

”În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște în fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc”, a scris edilul pe Facebook.

„Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“, precizează judecătorii de la Tribunal, în motivarea sentinţei de pe 31 mai 2019, citată de Ziarul de Iași.

”Peştele“-furnizor al primarului, Adrian Buduroi, a primit 15 ani de închisoare în primă instanţă.

Procesul proxeneţilor care îi serveau copile edilului urmează să se reia la Curtea de Apel Iaşi.

Damian Butnariu este primar din 2004 şi ocupă această funcţie şi în prezent, mai precizează sursa citată.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro