sâmbătă 20 iulie 2024

Primele imagini cu mașina furată în care era Budăi

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Au apărut primele imagini cu mașina furată în care erau fostul ministru al muncii, Marius Budăi, și deputatul PSD Dan Constantin Șlincu.

Amintim că Șlincu și Budăi se întorceau din Republica Moldova. Bolidul a fost înmatriculat în 2015 pe numele parlamentarului Dan Constantin Șlincu și dat în urmărire un an mai târziu de către polițiștii din Belgia.

„Când ne-am întors în țară de la un eveniment de la Chișinău, am fost informați că trebuie să ni se rețină mașina, am fost anunțați că mașina ar fi fost declarată ca furată în 2016. Eu am achiziționat-o în 2015. Am cumpărat-o de la o persoană din Galați, și era înmatriculată tot în România. Sunt o victimă, am fost înșelat. Voi încerca să acționez în instanță vânzătorul care a fost de rea-credință. În fiecare an am ieșit din țară, în țările europene, nu am ieșit într-o țară non-UE. Aștept ca autoritățile statului să își facă datoria. Voi încerca să inițiem o procedură legislativă ca românii de bună-credință care doresc să cumpere o mașină din străinătate să nu mai fie în situația mea. A fost o situație neplăcută”, a declarat Dan Constantin Șlincu, potrivit Digi24.

Foto Digi24

„Eu eram pasager în mașina proprietate personală a colegului meu Dan Șlincu, dar dumnealui a demonstrat și a lăsat acte la vamă. Colegul meu a achiziționat mașina în 2015, în toamnă. E o chestiune extrem de gravă și eu voi avea o discuție extrem de serioasă cu specialiștii din Ministerul de Interne, pentru că mi se pare foarte grav ca, timp de 8 ani de zile, această mașină să fie dată furată și proprietarul mașinii, care a cumpărat-o cu bună-credință, să nu fie informat.

Foto Digi24

(…) Sincer am crezut că e o farsă, pentru că nici prin cap nu-mi trecea…Colegul meu la început a râs, după care bineînțeles au venit lucrătorii din Vamă, de la Poliția de Frontieră, ne-au informat care este situația, i-am întrebat dacă, procedural, putem preda mașina la Botoșani, să ne putem continua drumul. Ne-au informat că nu. Au fost extrem de profesioniști și civilizați”, a spus Budăi.

Incidentul scoate la iveală o lacună uriașă. Bazele de date ale autorităților nu sunt interconectate. Astfel, o mașină furată poate circula fără probleme. 

Foto Digi24
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro