miercuri 29 noiembrie 2023

Probleme cu ajutorul de 1.400 de lei pentru factura la energie

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Nicolae Ciucă a admis miercuri că sunt probleme cu asigurarea ajutorului de 1.400 de lei pe gospodărie pentru decontarea datoriilor la energie pentru persoanele vulnerabile.

„Foarte pe scurt, este vorba de clarificarea modului în care se stabilește locul unde vor fi asigurate aceste tichete. În localitățile care nu au reușit încă să finalizeze nomenclatorul stradal, sunt de asemenea situații in care mai multe familii locuiesc la aceeași adresă și sunt cîteva elemente de clarificat procedural intre ministerele care au atribuții in asigurarea acestor tichete si alimentarea cu bani”, a declarat Ciucă, în ședința de guvern, transmite Hotnews.

Acesta a mai spus că „au fost solicitări din partea oamenilor să poată plăti online” și că „va trebui să gasim o soluție digitală pentru ca acești bani să poată fi folosiți pentru plata termiei.”

Premierul a spus că Guvernul va adopta o ordonanță prin care Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) vine și clarifică și asigură procedurile și mecanismele prin care toți cetățenii care au fost încadrați în componenta de sprijin pentru termie să poată beneficia de bani.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro