luni 25 septembrie 2023

PSD îl atacă pe Florin Cîțu: Un electron liber

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Deputatul PSD Daniel Suciu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, îl atacă dur pe Florin Cîțu, numindu-l “electron liber”. Social-democratul îi îndeamnă pe colegii liberali să discute cu acesta întrucât “bagă bățul prin gard” și produce discuții nedorite în Coaliție.

„Sper că nu ne cereți nouă să îi mai tolerăm ieșirile deloc principiale și pline de egoism adolescentin”, le mai transmite Suciu liberalilor.

Mesajul deputatului Daniel Suciu vine la scurt timp după ce Marcel Ciolacu a transmis că s-a săturat să rezolve problemele create de guvernele anterioare, făcând referire, bineînțeles, la guvernele liberale. Mai exact, Cabinetele Orban și Cîțu. 

„Dragi colegi liberali, mulți de bună credință…nu vreți să discutați cu un domn, electron liber, care de atâtea luni doar bagă bățul prin gard, mereu ofuscat, mereu nemulțumit, mereu atoateștiutor? Din moment ce chiar voi i-ați curmat visele de mărire, convinși că drumul alături de el este înfundat și l-ați schimbat din președinte, sper că nu ne cereți nouă să îi mai tolerăm ieșirile deloc principiale și pline de egoism adolescentin. Să ne aducem aminte de miliardele date pe vaccinuri pentru 3 Românii, de 200 miliarde împrumutate, de liberalizarea prețului la energie și atât de multe altele?”, a scris, pe Facebook, Daniel Suciu.

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a scris, duminică, pe Instagram, că lansează „o provocare pentru Marcel Ciolacu„.

„Să scazi taxele și totuși să crești veniturile la buget ca procent din PIB așa cum am făcut noi liberalii în 2020 și 2021. PNL poate. Garantez. Cu mandatele pe masă?”, arată mesajul lui Cîțu.

Politica fiscală nu se face ca la „piaţă”, cu „ţopăieli fiscale”, aşa cum au făcut „Dragnea şi Ponta şi au distrus economia”, ci cu strategie şi viziune pe termen lung, a declarat preşedintele Senatului. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro