duminică 10 decembrie 2023

PSD merge la Cotroceni cu o propunere de premier

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

PSD va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru, a precizat Marcel Ciolacu, liderul partidului. Ciolacu a mai precizat că se negociază în continuare pe programul de guvernare și că unul dintre capitolele rămase în discuție este cel al justiției, capitol unde vor fi lăsați „specialiștii să găsească soluțiile cele mai bune astfel încât să nu mai avem MCV”.

„Vom vedea ce o să rezulte din negocieri, negocierile politice. După ce terminăm programul de guvernare, pe urmă o să avem negocierile politice. (…) Momentan, Partidul Social Democrat nu a făcut o nominalizare pentru prim-ministru, dar sunt ferm convins că va face acest lucru, (…) colegii mei și Partidul Social Democrat vor merge cu o propunere de prim-ministru”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, PSD nu renunță la ideea de a renegocia PNRR.

 „Mai mult ca sigur, dacă se va constitui această coaliție de guvernare vom merge la Bruxelles să discutăm punctual. Europarlamentari PSD și PNL discută deja la Bruxelles optimizarea PNRR”.

România ar urma să primească prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) un total de 29,2 miliarde euro, din care 14,248 miliarde sub formă de granturi și aproximativ 14,935 miliarde sub formă de împrumuturi.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro