sâmbătă 2 martie 2024

PSD, mesaj tăios pentru PNL

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ședință de urgență în coaliție, joi, după o serie de declarații războinice făcute de ambele părți. Pe de o parte, Rareș Bogdan i-a atacat pe social-democrați. Acesta este nemulțumit de atacurile lui Alexandru Rafila la președintele PNL Florin Cîțu. Rareș Bogdan spune că dacă ar fi existat o ședință de coaliție după acel moment, ar fi cerut remanierea ministrului Sănătății.

În acest context, social-democraţii le transmit liberalilor că actuala coaliţie nu s-a constituit pentru a rezolva problemele interne ale PNL și că trebuie să depășească certurile similare din vechea coaliție cu USR.

„Am crezut că vorbim lucruri serioase, astăzi, nu despre domnul Rareş Bogdan”, a spus Marcel Ciolacu înainte de o ședință a coaliției.

„Am solicitat preşedinţilor celorlalte partide să vedem de unde sunt aceste discuţii şi poate dânşii ştiu mai multe decât ştie prim-ministrul şi restul coaliţiei. Astăzi vom lămuri aceste lucruri”, a spus el.

„Mi se pare că nu se iese din logica în care a funcționat coaliția cu USR-ul și cred că ar trebui să-și calibreze discursul având așteptări de la o coaliție să fie o coaliție normală. Eu cred că România are nevoie de această coaliție. Românii au cu totul alte așteptări de la noi, nu certuri sau divergențe și trebuie să intrăm într-un fel de a comunica și de a funcționa astfel încât românii să înceapă să aibe încredere din nou în Guvernul României. Este foarte ușor să vii să schimbi un Guvern, este foarte greu să recâștigi credibilitatea românilor”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro