joi 22 februarie 2024

‘PSD nu va mai pierde alegerile prezidențiale’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele PSD a declarat că partidul său nu va pierde alegerile prezidențiale din 2024, iar candidatul PSD va fi stabilit prin alegeri interne, nefiind exclus numele unei personalități din afara partidului.

„Nu mai e cutuma in PSD ca presedintele partidului sa fie automat candidatul la prezidentiale. As vrea sa lamuresc colegii mei sa avem o deschidere si mai mare in cazul in care avem o personalitate care nu este in partid sa poata sa candideze in alegerile interne. Vom modifica statutul si vor fi alegeri, in fiecare organizate pentru candidatul la prezidentiale. Nu voi face greselile pe care le-au facut ceilalti presedinti ai PSD. De 4 ori PSD a pierdut alegerile, PSD nu le va mai pierde, vom iesi din aceasta logica care a dus la pierderea alegerilor”, a afirmat Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă in cazul in care PSD va da seful tarii s-ar putea forma un nou guvern PSD-PNL dupa 2024, Ciolacu a raspuns: „Este un scenariu de lucru. Daca ramanem in aceeasi coloratura a Parlamentului, cred ca este solutia cea mai buna”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro