duminică 10 decembrie 2023

PSD vrea la guvernare. Pune și condiții

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

PSD vrea la guvernare. Social-democrații pun și condiții: vor propriul premier.

Deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu, a declarat, vineri, că săptămâna viitoare, la reuniunea grupurilor parlamentare, se va discuta despre posibilitatea iniţierii unei moţiuni de cenzură, potrivit Agerpres.

„Partidul Social Democrat va intra la guvernare cu premier din rândurile sale, orice altă variantă nu poate fi luată în considerare. Ne-am ars o dată şi s-a ars o dată toată ţara, că l-am susţinut pe Ludovic Orban în plină pandemie. A doua oară nu se va întâmpla acest lucru. Cum să susţinem un guvern cu Ralucuţa Turcan, cu Cîţu, cu Vîlceanu, cu Doamne iartă-mă ce au ăştia acolo? Nicio şansă, nu se va mai întâmpla acest lucru. Varianta PSD este: participăm la guvernare cu premier PSD, punct”, a spus deputatul PSD.

Daniel Suciu a adăugat că social-democraţii vor discuta despre oportunitatea depunerii unei moţiuni de cenzură, odată cu reluarea activităţii parlamentare, în cursul săptămânii viitoare.

„La începutul săptămânii viitoare, vom avea reuniunea grupurilor parlamentare, cu Biroul Permanent Naţional şi cu toţi preşedinţii, şi vom lua în discuţie toate variantele pe care le avem, mai ales că începe şi sesiunea parlamentară, să vedem, depunem moţiune de cenzură, îi mai aşteptăm să se îngroape de tot cu congresele lor. Dacă mă întrebaţi pe mine, este o părere pur personală, acest guvern nu ar trebui să stea nici măcar un minut la Palatul Victoria, nu doar pentru că este Cîţu un infractor şi un penal internaţional, nu pentru că Orban, înaintea lui, – tot liberalii spun – a condus şedinţele de guvern cu ţuică (…). Performanţele lor economice şi care se văd în nivelul de trai sunt catastrofale”, a afirmat deputatul bistriţean.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro