luni 26 februarie 2024

Ramona Bădescu, Noua Figură din Politică: Se Alătură Alianței pentru Unirea Românilor (AUR)

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un număr din ce în ce mai mare de personalități publice din România, precum și membri ai comunității românești din diaspora, își manifestă sprijinul pentru AUR. În cadrul Congresului Extraordinar desfășurat la Alba Iulia, cunoscuta actriță Ramona Bădescu s-a alăturat echipei AUR, reprezentând astfel românii din afara granițelor.

În declarațiile sale, Ramona Bădescu a explicat că a decis să se alăture AUR pentru a aduce un aport de iubire și susținere pentru țară și compatrioții săi din diaspora. Ea a evidențiat necesitatea de sprijin pentru românii aflați în afara granițelor și a subliniat importanța solidarității în această privință.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți.

Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia.

Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a spus Ramona Bădescu.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro