marți 28 noiembrie 2023

Rareș Bogdan: Cea mai rușinoasă zi de când am intrat în nenorocita asta de politică

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, susține că ziua de miercuri, când Senatul a votat amendamentul care introduce un prag de 250.000 de lei până la care abuzul în serviciu nu mai este considerat infracțiune, a fost „cea mai rușinoasă zi” de când a intrat „în nenorocita asta de politică”.

„Ieri a fost cea mai RUȘINOASĂ zi de când am intrat în nenorocita asta de politică, în urmă cu 4 ani. Nu credeam că voi trăi să văd cum OUG 13 este reinventată cu concursul propriului meu partid, PNL. O mizerie fără seaman! Culmea e că principalii promotori și inițiatori din cadrul Coaliției de Guvernare stau pitiți și tac ticălos. Unii au inițiat si au insistat pe inițiere, alții au tăcut maiestuos si de neînțeles, doar ca sa fie linișteee!!!!!”, a scris Rareș Bogdan, joi, pe Facebook.

„Să o ia naiba de liniște! Vom muri politic în liniște, dacă continuăm așa! Unii au scris, iar soldățeii de teracotă au executat. Răul a fost făcut. La Bruxelles s-au aprins beculețele roșii, din nou. Societatea Civilă și Presa au reacționat nervos și corect, înspăimântați pe bună dreptate.”, a continuat liberalul.

Nu în ultimul rând, el a denunțat pragul propus de Ministerul Justiției, de 9.000 de lei, drept unul „nesimțit de mare”.

„Și încă ceva: pentru un om de rând, simplu, cu resurse modeste de existență, pragul de 9000 lei este mare! Foarte mare. Nesimțit de mare. Adică abuzul care produce o pagubă de 8999 lei nu mai este abuz?”, a adăugat Rareș Bogdan.

„Faptul ca CCR se dovedeste încă o dată ticăloasă nu mai este o surpriza pentru nimeni. De două ori a anulat demersul tăierii pensiilor speciale în 2020, cu largul concurs al Avocatului Poporului, apoi a introdus obligativitatea unui prag la HOȚIE, un prag ce urmează a fi stabilit in Parlament. Tare! Excepțional. Ca la noi, la nimenea”, a mai afirmat eurodeputatul PNL.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro