duminică 21 aprilie 2024

Rareș Bogdan: Firea trebuie îndepărtată/ Eu NU candidez

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderul liberar Rareș Bogdan neagă zvonurile potrivit cărora ar fi candidatul PNL la Primăria Capitalei. Bogdan a declarat, luni, pentru Gândul, că sondajele testează încrederea în politicieni.

“Nu candidez! În cazul în care pe toate analizele se va vedea că niciunul dintre candidații noștri nu pot candida și să și reușească la alegeri, nu ar avea șansă să câștige primăria în fața candidatului PSD și USR – PLUS, mă pun la dispoziția PNL. Sper să nu aibă nevoie! Eu am altă proiecție pentru viața mea!

Nu e dorința mea numărul 1 să fiu în campanie!”, a spus europarlamentarul PNL.

Rareș Bogdan este de părere că îndepărtarea Gabrielei Firea de la conducerea Primăriei Capitalei este imperios necesară.

“Trebuie îndepărtată obligatoriu. A făcut zob totul. PNL nu stă în Ludovic Orban și Rareș Bogdan, are un leadership foarte bun. PNL are forța de a găsi candidatul în interiorul său. Dacă analizăm și vedem că există un candidat PLUS, unul PMP, unul independent, cinci candidați care nu ajung la o omogenizare, sigur că analizăm variantele. Sau un om după modelul meu care să intre în PNL și să-și asume principiile. Deocamdată nu avem motiv să ne uităm în afară”, a mai spus acesta.

Acesta spune că nu și-a dorit ca moțiunea de cenzură să treacă, în pofida scenariului privind alegerile anticipate.

„Nu mi-am dorit ca moțiunea să treacă. PSD încearcă să își spele imaginea (…) Noi vrem să guvernăm, dar PSD dă cu bâta. De-asta am dat 25 de Ordonanțe. Când am văzut declarațiile domnului Ponta, am știut că s-ar putea să nu avem majoritatea. Nu vrem să lăsăm România pe mâna lui Arsene, Ciolacu, Olguța Vasilescu, ei vor doar să ajungă la bugete, nu îi interesează altceva”, a declarat Victor Ponta la Gândul Live.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro