sâmbătă 13 aprilie 2024

Rareș Bogdan: ‘Suntem proștii planetei din cauza PSD’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, se alătură demersului de stopare a tăierii pădurilor.

În ziua în care Klaus Iohannis, Ludovic Orban și florin Cîțu au plantat câte un copac în debutul campaniei de împădurire ”Românii plantează: O pădure cât o ţară”, Rareș Bogdan atrage atenția că este nevoie de “majoritate pentru a opri definitiv măcelul din păduri”.

Totodată, liderul PNL acuză PSD că i-a adus pe români în postura de “proștii planetei” pentru că “nu se mai săturau să fure”.

Ne trebuie majoritate pentru a opri definitiv măcelul din păduri!! M-am săturat să fim proștii planetei, situație în care ne-au adus unii din PSD pentru că nu se mai săturau să fure! Situația în materie de păduri este dramatică. Primesc zilnic informări și mesaje despre defrișări ilegale, la câteva zile se descoperă altă tăiere ilegală de arbori, pe urmă alta… și tot așa. Sunt zone unde plângi dacă mergi! Ne trebuie majoritate pentru a opri măcelul din păduri, cei care taie ilegal ar trebui să putrezească în închisoare. Vreau o lege aspră, vreau control la sânge, vreau ca, dacă tot se taie, să susținem fabricile noastre. Dar cei care defrișează ilegal să nu mai vadă lumina zilei!! Consecințele pot fi dramatice pentru toți, dacă nu ne oprim!”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la debutul campaniei de împădurire ”Românii plantează: O pădure cât o ţară”, evenimentul având loc în judeţul Dâmboviţa, că problema climei e cât se poate de serioasă.

“Incalzirea globala este un fapt. Si pentru noi poate sa fie un fapt foarte negativ. Mai ales ca aici in sudul tarii se pot forma zone desertice si asta cu siguranta nu vrem. Cea mai eficienta masura este plantarea de paduri impotriva incalzirii climatice”, a zis Iohannis.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro